Ελαιώνες Οικ. Μιμμή Παραγωγή ελιά καλαμών

ελιές καλαμών μιμμή_agroparago
Ελαιώνες Οικογένειας Μιμμή Παραγωγή ελιά καλαμών

Περιγραφή επιχείρησης

Η εταιρεία Ελαιώνες οικογένειας Μιμμή είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και τυποποίησης ελιών καλαμών. Η έδρα της επιχείρησης είναι στο γραφικό χωριό του Αγίου Ηλία του δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης, Μιμμής Κωνσταντίνος, αντιλαμβανόμενος την φυσική αξία της περιοχής αποφάσισε να εγκαταστήσει στον λόφο του Άγιου Ηλία περίπου 2.000 ελαιόδεντρα ποικιλίας καλαμών σε ιδιόκτητα κτήματα. Με το πέρασμα των χρόνων με την εμπειρία του και το μεράκι του παράγει καρπούς ανωτέρας ποιότητας και θέλησε να μοιραστεί το ευλογημένο αυτό προϊόν. Η δεύτερη γενιά της οικογένειας προχώρησε ένα βήμα μπροστά εφαρμόζοντας την παραδοσιακή τρόπο καλλιέργειας , παρέλαβε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης και το προσφέρει στον καταναλωτή ικανοποιώντας τις ανάγκες του για αγνό και παραδοσιακό προϊόν.

Βασικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι ότι οι καρποί παράγονται στους ελαιώνες της οικογένειας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του ελαιοκάρπου και όχι τόσο στην ποσότητα. Το κλάδεμα, η συλλογή αλλά και η διαλογή των ελαιοκάρπων γίνονται αποκλειστικά με το χέρι. Με τον τρόπο αυτό δίνουμε στο προϊόν την ποιότητα του απολύτως χειροποίητου και παραδοσιακού.

Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει στον καταναλωτή αγνά, παραδοσιακά και ανωτέρας ποιότητας προϊόντα στο καθημερινό τραπέζι του καταναλωτή ταυτίζοντας την ποιότητα και την γεύση με το όνομα Ελαιώνες οικογένειας Μιμμή.

Υπηρεσίες

  • ελιά καλαμών
  • ελιές
  • kalamon olive
  • olives